Birds

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lucky ones !


Nämä ihanuudet eivät ole järjestyksessä!

76944840485
With A Camera
Tää ploki teki muhun vaikutuksen, minkäs muunkaa takia ku ammattimaisen kuvaustyylin. Mut hei, pikku vinkki; vähennä kisukuvia, ne on lutusii kyllä, mut jos niitä harvemmin laittaa, ne herättää enemmä kiinnostusta ku jos ne on jokapostaukses. Mut hei ihana ploki!
7950712614_0481c38abb_b
Misty Grey
Nainen, sun vaatteet on ihanan persoonallisia. Vaikutat myös aivan omanlaatuselta ihmiseltä, tietenki siis positiivisella tavalla. Osaat hyvin valokuvata ja piirtää + rakastan plokis fonttia!
793749384
Lots Of Fairy Dust
Sulla on omallainen panneri, tyylikkäällä tavalla. Tykkään myös sun tyylistä kirjotella ja mun  mielest oot saanu napattuu hyvii kuviakin. Mut hei, ehkä vähä voisit vähentää kalansilmä obun käyttöö, mut almost perfecto ploki, keep it !

769857695
Tomorrow Is A New Day
Ihan ekaks, sun lifestyle painotteiset kuvat plokissas... Best i have see! Oikeesti tosi kauniisti oot asetellu kamat kuvissas + tosi hyvät värimaailmat. Yks juttu tiäks vaa häirittis, voisit vaihtaa pannerin ite ottamiin kuvii, se tois sun persoonaa enemmä esille. Mut hei kiva plokis sul kans!
765765778
Tell Me What To Do Now
Aika tosi hyvä ploki! Värimaailma kuvissa on hyvä ja sun ottamas kuvat korostaa hyvin sua itteäs. Panneris on aika..yleinen, mut jollain tavalla sopii ihan jees tähä plokiin. + btw, rakastan sun nimeäs, ihana plokiki vielä!
759474859
Links 234
Vaikutat tosi itsevarmalta neidiltä, jonka plokiki on omaa luokkaansa. Taustas on jotenki nii "fiksusti" sijoitettu, moni ois käyttäny taustan vääri mut sait sen hyvi sopii sun plokiis. Kuvat on ihania + ploki myös, keep it !


Vaikka linkkaajia oli paljon, pidin pintani että vain 6 onnekasta pääsisivät tähän postaukseen. Päätös oli vaikee ja löysin tosi monta hyvää blogii! Jos tälläkertaa omasi ei päässyt kyseiseen postaukseen, ehkä onni suosii ensi kerralla!

xoxo Henni3 kommenttia:

Erika kirjoitti...

Ai wow mun blogi on täällä :D Mutta kiitos kehuista! ♥

Anonyymi kirjoitti...

oi ihan mahtavaa, kiitti :3♥

tellmewhattodonow.blogspot.fi

ella kirjoitti...

voi kiitos! ♥