Birds

maanantai 5. marraskuuta 2012

18.56 PM

syksy saa, mahtavaa 001 paita paitulii paidaat
lakaaat
Noni, hei taaaas. Tota ei oo viikkoon kuulunu musta, miksi näääin ? Noin kylmällä on vaa nii vaikee kuvata, pelkään että mun kamerali tuhoutuu yh, sit tää ploki menis pilalle enkä ikinä sais uutta kameraa enkä ikinä enää kirjottais... nojaa, ehkei se teitä ny liikuttais, mut mua ainaki!!

Joo tota tossa mun ostoksii vähä tältä viikolta, noi kynsilakat on kyl yli kivan värisiiii, ostin kaikki GT;stä. Mut en vitsi viitti laittaa uusia kynsiä, sillä pia mulle tulee postissa akryylivärit ja käytän hyväks one stroke tekniikkaa, youtubesta löytyy ohjeet siihen. Joo ja ylempi paita on sunnuntailta, H&M makso kympin...oikeesti olis vissii 20 mut se oli alennukses jee, sit öö toinen paita on vero modasta 13.95 ja koska rakastuin siihe mallii nii ostin niitä sit neljäs eri väris, tosin yks noista paidoista oli pesus enkä jaksanu märkänä ruveta kuvaamaan sitä... Ainaki on ny paitoja talveks...lol :D:D:D:

Torstaista Perjantaihin oon yö koulussa... njaa, iha semi mut emt ku me nukutaa siel. Oisin halunnu kattoa leffoja koko yön nii mennään jo 02.00 nukkumaan, aika nolooor. Mut joo kommentoikaa ja kertokaa omista yökoulu hetkistänne, jos teillä niitä on ollu ?

xoxo Henni

pst, asukuvat on oikee antoisia, anteeks

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meil oli ala-asteel yökoulu, ja sillo mentii nukkuu 10 ja jos joku viel puhu siel ku nukuttii tai jotai, ni joutu ulos.. :b ite en nukkunu siel kovinkaa hyvin, ku oli sellaset koulun patjat ja aamul väsytti :D mut ihan kivaa siel oli!

Henn i kirjoitti...

No onneks mutsi haluu ostaa mulle ilmapatjan, hui kamala koulun patjat :c