Birds

tiistai 16. lokakuuta 2012

Do it like you do!

(Justin Bieber) - Beauty and a beat ft. Nicki Minaj
random säätöö 065 suklaaaa random säätöö 057 taika noface
moi pupuset! Tota tähän alkuun en oo mikää jb fani, että ei luulla mitää sellasta!
joo no ekassa kuvassa on mun uudet leffat, jee! Sain ne sellasesta filmikerhosta nimeltä Home Enter, ja innolla odotan että saan noi uutuudet kattoa, toivottavasti löydän noillekki aikaa, sillä Sons Of Anarchy kausi 4 on vielä kesken... oon ite kattonu sen, mut katon uudestaan äitin kanssa :D:D:

Joo Tokassa kuvassa on kuva mun synttärikakusta, ku pari sukulaista tuli käymään. Ranskalainen Suklaakakku oli nimeltää ja se oli aika oksettavan makeeta, jos sitä söi liikaa... mut iha hyvää se silti oli loppujen lopuks! Ja tokassa kuvassa on mun ihana, uusi Chanel ripsari, tollane söpö mini. Se tuli kirjeen mukana näiltä sukulaisilta, niiku oikeestaan kaikki muutki lahjat :)

Joo noi kaks viimestä on tänään otettu, jotai random kuvia vaan... Olipas mulla tänään asiaa. Mutta Torstaista Lauantaihin oon Turussa, kummitädin luona. Otan kameran sinne, joten postausta tulee sen jälkeen!

xoxo Henni, hyvää syyslomaa kaikille !

5 kommenttia:

eviissh kirjoitti...

jeee mä halun kattoo ton dark shadowsin sun kaa!!!!!! ku unohdettii mennä sillo leffaa:D

Henn i kirjoitti...

selvä selvä hee! katotaa sitte ku löydetään sille aikaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

miks toi justinin nimi on tossa alussa pienellä ja nickin isolla? jos on jääny justinin baby kappaleesta huono maku suuhun, ni kyl ny sokeeki huomaa että sen ääni on paljon matalampi ja ulkonäkö aikuisempi . en oikeestaa tiiä mitä tulin tänne päteemään ku en itekkää oo justinin fani mut kuitenki .

ylempi kommentti ei liity nyt mitenkään tähän muuhun postaukseen..

Henn i kirjoitti...

joo tota ku en kuuntele sitä ja mulle aika epätavallista puhua koko Jb, sillä mä en tykkää siitä alkuunkaa. Koko biisin jaksan kuunnella, ku Nicki on fiittaamassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Millä kuvanmuokkausohjelmalla muokkailet kuvias? Millä oot tehnyt bannerisi?