Birds

maanantai 1. lokakuuta 2012

She doesn't mind

food leffa cod kisuu cat B&J koru takki
heippahei, pitkästä aikaa. En oo melkein viikkoon kirjottanu, sillä viikonloppuna tapahtu kaikkee ja halusin vasta kaiken hulinan jälkee kirjottaa... Tosin ei se oo mikää syy olla kirjottamatta.

Perjantaina menin Clan kans syömää salaattia ja toastia sit käytii kattoo yks leffa... yks leffa vaa. Ja sit öm luettii ruottalaisia juorulehtiä koko ilta siel kahvilas ja leffa alko joskus puol yheksält ja sit tulin joskus 23.00 kotii ja sit tittidii Sons Of Anarchy kausi 4 oli oottaas mua himas, nii katoin sitä johonki öö keskiyöhön nii ei tullu postausta... harmii. ja öö katoin viikonlopun aikana koko kauden, oli hyvä kausi jee.

Lauantaina mentii öö kaveriperhee kans syömää ja ostamas mulle toi takki ja sit pelattii siel MW (joo, säälittävää) ja sit öö tulin kotii ja pelasin samaa looser pelii. ja sit katoin S0A ja öö... en tehny mitää.

Sunnuntaina katoin S0A ja öö ihastelin tota mun sormusta jonka ostin perjantaina ja sitte kuvailin kissuja ja söin mun mini B&J jossai vaihees ja kaikkee... siis vissii perjantaina söin ton bj tai emt, iha sma.

mut joo ylipaljo tekstii ja tällee ja kommatkaa ja näi... tiiätte kuvion mo.

xoxo Henni

3 kommenttia:

JADE kirjoitti...

Ihana blogi & söpöt kisut! :D

Henn i kirjoitti...

juu kisut on söpöjä + kiiitti :-)

eviissh kirjoitti...

jejeejejeje ihQui kuvii:) tuuks sinne valokuvaushommaaan huomen?:) ja muutenki kouluun, mul on tärkeetä asiaa:D:D:D!

> everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.com <