Birds

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Turku on suomen Pariisi

M.I.A - Paper planes (Slumdog Millionaire)
aura ihmiset kirkko laivat valostusaika WIKLUND 1833 TURKU ÅBO 092
Konad leimaisinsetti + Konad "kiekko" + IsaDora magneetti lakka ~ Stockmann
Timantti korvikset + C-kirjain korvikset ~ GT

Heippa! Kävin tosiaan turussa, jee! Joka kesä oon käyny siellä, mut nyt halusin käydä syksyllä tänä vuonna. Hyvä päätös, sillä iltaisin ku pimeni, kadut oli valaistu ja niitten värit heijasti aura jokeen, se oli näkemisen arvosta.

Munhan piti ostella ja törsätä Turussa tilit tyhjiks, mutta eii se ihan nii menny. Ostin siis Konad tarvikkeita, mutten erikoislakkaa, sillä siellä stockmannilla oli vaa jotai keltasta ja ruskeeta erikoislakkaa ja musta ja valkonen olis tullu vasta silloi ku lähen. Joten heti ku tulin kotiin, avasin koneen ja tilasin Mustan ja Valkosen Konad erikoislakat, että vasta silloin ku ne tulee pääsen kokeilemaan!

Ostin myös Magneetti lakkaa, ennen en oo kokeillu mut IsaDora on kyl valmistanu hyvän lakan, tää lopputulos on ihan huippu! Sen saatte nähä sitte, ku oon saanu tehnytä Konad lakoilla ja samal tulee kuva tosta liilasta ihanuudesta. Mutta, menkää fiilistelemään Turkuun näin syksyllä, morjens!

xoxo Henni

pst, edellisen postaajan kysyjälle; kuvanmuokkaus ohjelmani on vain ja ainoastaan Picmonkey

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tos yhes kuvas ku ton sokoksen katol on joku hommeli ni onks se robin? ku robin infos faces jostai keikast turun sokoksen katolla... :D mut turku on kiva paikka, käyn siel joka maanantai (:

Henn i kirjoitti...

joo kyl se vissii siel jotai settiä heitti, ei pahemmin kiinnostanu... Kyl mä sen vilahduksel näin ja niitä sen typeriä kynsilakkoja ja hajuvesiä ._.

Emppu kirjoitti...

Sulla ainaki näytti kivalta sun loma! :-) toisinkun mulla..

http://emmppu.blogspot.fi/

Henn i kirjoitti...

yh, emppu parantele ittes :c